Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Evaluați impactul potențial al obligațiilor de mediu asupra investițiilor dumneavoastră, cu ajutorul evaluărilor de mediu ale amplasamentelor de la SGS.

În contextul volatil al pieței de astăzi, identificarea riscurilor de mediu ale unui activ este imperativă înainte de achiziție. Evaluările de mediu ale amplasamentelor detaliază obligațiile aferente acestora și evaluează cerințele pentru operațiunile de remediere, ajutându-vă să înțelegeți adevărata valoare a unui amplasament.

Servicii SGS de Evaluare de Mediu a Amplasamentului (ESA)

Serviciul nostru de Environmental Due Diligence (EDD) vă informează pe deplin în timpul fuziunilor, achizițiilor sau proceselor de cesionare, ajutându-vă să luați decizii informate prin care afacerea dvs. să beneficieze din punct de vedere financiar. EDD-urile oferă îndrumări imediate cu privire la modul de structurare a tranzacției și gestionarea de mediu a noilor achiziții, pentru a crește rentabilitatea.

SGS’s oferă evaluări de mediu ale amplasamentelor Fază I, II și III.

 • Evaluarea de Mediu a Amplasamentului Faza I – bazată pe standardul ASTM cu posibile adaptări pentru a îndeplini cerințele specifice scopului. Include:
  • Verificarea înregistrărilor: obținerea și verificarea înregistrărilor, ceea ce ajută la identificarea potențialelor probleme de mediu ale activului
  • Recunoașterea Amplasamentului: o vizită detaliată a amplasamentului pentru a identifica Zonele cu Potențiale Probleme (AoPC) privind prezența contaminării
  • Interviuri cu personalul care are cunoștințe detaliate privind amplasamentul
  • Raportarea potențialelor probleme si obligațiilor de mediu ale amplasamentului, inclusiv, dacă sunt necesare, furnizarea de recomandări pentru evaluări suplimentare (Faza II ESA)
 • Evaluarea de Mediu a Amplasamentului Faza II – Faza II ESA include investigații ale amplasamentului ‘intruzive’, și anume colectarea de probe la AoPC identificate în Faza I ESA (sol și apă subterană, materiale care pot conține azbest etc.). Probele sunt apoi analizate în funcție de parametrii suspectați, iar rezultatele analitice sunt comparate cu valorile limita locale sau internaționale. În cazul depășirii limitelor, se oferă consiliere cu privire la posibilele consecințe și soluțiile de remediere
 • Evaluarea de Mediu a Amplasamentului Faza III – investigații suplimentare bazate pe recomandările ESA Faza II

De ce să alegeți SGS?

Cu o rețea mondială de specialiști în mediu care operează în peste 100 de teritorii, avem expertiza locală de care aveți nevoie pentru a evalua orice amplasament înainte de achiziție sau cesionare. Avem o vastă experiență în testarea, prelevarea, monitorizarea și modelarea dispersiei, pentru a vă ajuta să înțelegeți pe deplin natura și amploarea contaminării pe amplasament. Evaluările noastre cuprinzătoare vă vor permite să identificați riscurile pentru sănătatea umană și mediu, și să definiți opțiunile de remediere și măsurile de gestionare a riscurilor.

Pentru a afla mai multe despre evaluările de mediu ale amplasamentelor, contactați biroul local SGS.

ne contactaţi