Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Asigurați-vă că politica dumneavoastră privind mediul, sănătatea și securitatea (EHS) este respectată în toate zonele și în cadrul lanțului de aprovizionare, cu servicii de management și externalizare EHS de la SGS.

Punerea în aplicare a politicilor EHS care respectă reglementările locale și orientările corporative poate fi o sarcină complexă pentru companiile multinaționale cu sedii pe tot globul și lanțuri de aprovizionare importante. Corporațiile elaborează ghiduri EHS care respectă reglementările locale, le transmit tuturor nivelurilor de conducere, instituie controale adecvate pentru a se asigura că se realizează și se menține conformitatea, pun în aplicare și urmăresc acțiunile de remediere atunci când este necesar. Atunci când problemele EHS sunt identificate în lanțul de aprovizionare, sarcinile sunt și mai complexe.

Companiile din Fortune 500 se bazează pe SGS pentru contribuția la elaborarea ghidurilor EHS, pentru a dezvolta programe de autoevaluare pentru o primă verificare a amplasamentelor lor și ale furnizorilor, pentru a efectua audituri comparative care includ analiza lipsurilor și/sau audituri de conformitate cu reglementările locale, pentru instruire, recomandarea de acțiuni de remediere și monitorizarea punerii lor în aplicare la nivel local.

Servicii SGS de management și externalizare EHS

Oferim o gamă largă de servicii pentru a sprijini sisteme eficiente corporative pentru managementul EHS.

De ce să alegeți SGS?

Cu o rețea de specialiști EHS care funcționează în întreaga lume, vă putem ajuta să implementați un program eficient de îmbunătățire EHS oriunde este necesar. Echipele noastre centrale de management de proiect operează în țări eficiente din punct de vedere al costurilor, adesea situate în apropierea sediilor clientului nostru. Coordonăm proiecte globale la nivel central, utilizând echipele noastre locale de experți și instrumentele centralizate de raportare, pentru a vă asigura că primiți actualizări regulate.

Dacă este necesar, avem, de asemenea, capacitatea de a externaliza pe deplin cerințele dumneavoastră de management al sănătății și securității, și putem delega, cu titlu permanent sau temporar, personal la sediul dumneavoastră.

Pentru a afla mai multe despre serviciile de management și externalizare EHS, contactați biroul local SGS.

ne contactaţi