Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Imbunatațiți-va conduita fata de mediu, sănătate și securitate (EHS) cu serviciile de audit al conformității, de la SGS.

Globalizarea impactează corporațiile prin faptul că sunt responsabile pentru practicile EHS la toate amplasamentele și în toate zonele geografice. Clienții finali consideră că corporațiile au responsabilitatea de a evalua politicile EHS ale furnizorilor pentru a se asigura că funcționează în mod eficace și responsabil, pentru a proteja lucrătorii și mediul. Corporațiile pot constata că sunt trase parțial la răspundere pentru eșecurile furnizorilor lor.

Reglementările locale variază semnificativ de la o țară la alta, unele fiind stricte, iar altele fiind minime. Accidentele sau daunele aduse mediului în țările care nu dispun de reglementări EHS solide, nu numai că vor perturba lanțurile de aprovizionare, dar vor afecta și reputația unei companii.

Audituri de conformitate EHS de la SGS

Oferim o gamă de audituri EHS, inclusiv:

  • Audituri de conformare cu reglementările locale
  • Analiza lipsurilor în raport cu standardele și politicile corporative
  • Audituri bazate pe bunele practici sectoriale sau pe Principiile IFC (Equator Principles)
  • Audituri ale lanțului de aprovizionare în raport cu o referință predefinită și module de instruire personalizate, pentru a crește nivelul de conformitate al lanțului dvs.de aprovizionare

Experții noștri identifică și raportează cu privire la neconformități majore și minore. Aceștia oferă, de asemenea, recomandări cu privire la acțiunile care trebuie întreprinse pentru remedierea acestor neconformități, atunci când acționează în calitate de auditori de secundă parte.

Dacă organizația dumneavoastră necesită audituri pe mai multe amplasamente, echipele noastre de audit pot produce rezultate sintetizate pe o platformă digitală centrală cu acces web privat.

De ce să alegeți SGS?

Cu o rețea globală de auditori EHS foarte bine pregătiți, vă putem ajuta să controlați și să îmbunătățiți practicile dvs. EHS precum și pe cele ale lanțului dvs. de aprovizionare.

Oferim o soluție din sursă unică, pentru îmbunătățirea și promovarea conformității cu reglementările EHS, de-a lungul lanțului dvs. de aprovizionare.

Pentru a afla mai multe despre auditurile de conformitate EHS, contactați biroul local SGS.

ne contactaţi