Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Ințelegeți contaminarea datorată sursei viitoare, de la punctul de origine până la dispersare, cu serviciul de modelarea dispersiei de la SGS.

Modelele sunt utilizate în mod obișnuit de guverne pentru a identifica contribuțiile surselor la contaminarea mediului și pentru a ajuta la elaborarea unor strategii eficiente de reducere a efectelor nocive ale poluanților.

Înainte de a începe o nouă activitate într-o zonă, trebuie să luați în considerare impactul său asupra mediului înconjurător. O parte crucială a planificării, modelarea dispersiei vă ajută să proiectați impactul viitor al unei activități și vă poate ajuta să stabiliți măsurile adecvate de control. Este un pas vital spre obținerea autorizației de funcționare din partea autorității locale.

Modelarea poate fi realizată pe o varietate de matrice, inclusiv aer, miros, apă și zgomot. Este nevoie de date exacte și analitice pentru a se asigura că modelul corespunde în mod adecvat realității.

Modelarea dispersiei de la SGS

Folosind instrumente specializate de modelare, experții noștri de mediu pot estima impactul unei surse de contaminare și pot calcula nivelul de poluare care va afecta zonele înconjurătoare. Cu experți în fiecare formă de contaminanți, modelele noastre de inaltă precizie vă vor ajuta să anticipați provocările viitoare și să dezvoltați strategii de reducere a acestor efecte.

Studiu de caz: modelarea apelor subterane

Hidro-geologii noștri vor dezvolta un model sau o serie de modele folosind un instrument de modelare, cum ar fi Modflow. Acesta va evalua impactul captărilor asupra resurselor de apă subterană. Modelele vor permite, de asemenea, un calcul al zonei de protecție din jurul captărilor. Experții noștri vor utiliza apoi software-ul de modelare a datelor pentru a calcula ratele de dispersie pentru contaminanți și pentru a estima comportamentul viitor al penei de contaminanți.

De ce să alegeți SGS?

Cu experți în modelare în fiecare domeniu, și o rețea globală de oameni de știință în domeniul mediului, sănătății și siguranței (EHS), diponibili pentru eșantionare și măsurători pe teren, suntem prima alegere pentru serviciile de modelarea dispersiei. Folosim o gamă largă de instrumente de modelare: de la modelarea dispersiei aerului cu Aeromod și Calpuff, la dispersia mirosului și zgomotului cu Cadna și Immi. Oriunde ați opera în lume, avem expertiza locală pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în mod eficient și într-un mod rentabil.

Contactați biroul local SGS pentru mai multe informații despre modelarea dispersiei.

ne contactaţi