Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Oferiți siguranță clienților dumneavoastră cu serviciile SGS de calibrare și reparare a instrumentelor.

Expunerea la surse de radiații ionizante poate fi periculoasă dacă nivelurile de expunere nu sunt monitorizate cu precizie. Echipamentele de monitorizare trebuie să funcționeze corect, să fie calibrate în mod regulat și să fie adecvate pentru tipul de radiații monitorizate.

Servicii SGS de calibrare și reparare a instrumentelor

Tehnicienii noștri se vor asigura că sistemele dumneavoastră de monitorizare sunt corecte și funcționează eficient. Oferim proceduri personalizate de calibrare specifice tipului de monitor și aplicație. Domeniile de calibrare variază de la nivelurile apropiate de fondul natural până la aplicațiile cu doze ridicate. După finalizarea calibrării, veți primi un certificat de calibrare (de exemplu, Asociația Națională a Autorităților de Testare (NATA) din Australia) care detaliază rezultatele și constatările.

Calibram dispozitivele de monitorizare de supraveghere si contaminare si oferim calibrări cu neutroni, raze X si radioterapie. Acestea cuprind:

  • Dspozitivele de monitorizare doze radiații
  • Calibrări pentru contaminare suprafețe
  • Dispozitive de monitorizare de mediu
  • Identificatori de radioizotopi
  • Dispozitive de monitorizare raze X medicale
  • Dispozitive de monitorizare neutroni
  • Optimizarea tensiunii înalte
  • Reglaje și reparații electronice

Oferim, de asemenea, servicii de reparații calificate pe o gamă largă de echipamente și piese esențiale, cum ar fi tuburi GM, Mylar și componente electronice.

De ce să alegeți SGS?

Specialiștii noștri în monitorizarea radiațiilor au mulți ani de experiență în domeniul radioprotecției. Laboratorul nostru de calibrare oferă timpi de răspuns eficienți și este acreditat ISO 17025. În plus față de serviciile noastre de calibrare și reparații, putem oferi, de asemenea, dispozitive de monitorizare de înlocuire în timpul perioadei de reparații și/sau putem oferi tarife competitive pentru închirierea dispozitivelor de monitorizare.

Contactați biroul local SGS pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de calibrare și reparare a instrumentelor.

ne contactaţi