Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS furnizează servicii de gestionare a datelor de mediu pentru a vă oferi o soluţie completă de gestionare a datelor de la cele mai mici până la cele mai cuprinzătoare şi complexe sarcini de gestionare a datelor. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.

Datele tehnice, imaginile sistemelor de informaţii geografice şi documentele electronice sunt toate gestionate printr-un singur set de instrumente web. Noi utilizăm şi întreţinem toate componentele hardware şi toate programele informatice necesare pentru ca dumneavoastră să colectaţi, să prelucraţi, să stocaţi şi să accesaţi cu succes datele proiectului dumneavoastră de oriunde din lume, 24 de ore din 24.

Membrii echipei dumneavoastră de proiect pot partaja date şi pot colabora în moduri care nu erau posibile până acum. Instruirea şi asistenţa tehnică sunt incluse astfel încât toţi membrii echipei de proiect - nu numai operatorii de introducere şi prelucrare a datelor - vor profita de acest sistem puternic pentru a economisi timp şi pentru a spori eficienţa.

Folosirea serviciilor de gestionare a datelor de mediu vă scuteşte de a investi în dezvoltarea de software şi în aplicaţii costisitoare gata de utilizare. Deoarece există deja un sistem de lucru, nu se consumă timp cu proiectarea şi dezvoltarea. Puteţi începe imediat să folosiţi un sistem de baze de date la nivel de firmă. Puteţi alege între a aloca dumneavoastră înşivă personal pentru proiect, cu instruire la faţa locului sau asistenţă tehnică de la distanţă, după cum e cazul, sau ne puteţi lăsa pe noi să ne ocupăm de proiect pentru dumneavoastră, permiţându-vă dumneavoastră să vă concentraţi asupra altor aspecte ale activităţii dumneavoastră.

Soluţie pentru servicii de acces la date

Pentru o gestionare reuşită a datelor de mediu, datele trebuie să fie colectate în aşa manieră încât să asigure posibilitatea de justificare legală şi sprijinirea prin acte a achiziţiei. Sistemul nostru a fost arhitecturat în întregime pentru a menţine trasabilitatea fiecărei înregistrări din baza de date până la un generator de date cunoscut şi justificabil. Oferim instrumente pentru internet care vor permite fiecărui utilizator, pe teren, în laborator sau în alt loc, să-şi examineze datele.

Sigur şi fără riscuri

Sistemele noastre locale şi prin internet folosesc protejare prin parolă şi tehnologii de cifrare a datelor pentru a garanta că datele dumneavoastră sunt securizate şi disponibile numai pentru personalul autorizat din cadrul proiectului. Această abordare a avut drept rezultat o soluţie standard în domeniu, testată intensiv şi cu costuri reduse.

Rapid şi accesibil

Accesul la diagrame şi rapoarte în timp real sprijină deciziile în cunoştinţă de cauză, permiţând trasabilitatea şi responsabilitatea care au drept consecinţă date justificabile legal. Acest proces permite proiectului să fie redus între momentul când sunt generate datele şi cel în care acestea ajung la factorii de decizie sau la utilizatorii finali. Tehnologiile Internet permit partajarea imediată a informaţiilor. În plus, proiectele au economisit 40 de procente sau mai mult din costurile legate de timp şi materiale datorită eliminării aproape în totalitate a costurilor legate de activitatea de producţie, de consumabile, de expediere, de trimitere prin fax şi email şi a celor legate de arhivare.

Sunaţi astăzi echipa noastră pentru o soluţie privind cerinţele dumneavoastră legate de gestionarea datelor.