Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

În calitatea dumneavoastră de manager de exploatare şi întreţinere știţi că nevoile infrastructurii și clădirilor se schimbă zilnic - nu numai pentru a respecta cerințele normative, ci și pentru a beneficia de noile dezvoltări tehnologice.

Cum țineți pasul cu schimbarea?

Colaborând cu SGS și cu rețeaua noastră globală de specialiști de mediu puteți fi siguri că deţineţi controlul asupra serviciilor de infrastructură și construcție. Vă putem ajuta să vă optimizați bilanţul ecologic și să vă dovediți angajamentul față de practicile exemplare sustenabile în fiecare fază a operațiunii dumneavoastră - de la construcție și achiziția de servicii, la dezafectare și închidere.

Rețeaua noastră vastă de specialiști poate furniza servicii de analiză și verificare pentru o varietate de aspecte importante cum ar fi azbestul, parametrii geotehnici și studiile despre terenuri contaminate. Vă putem furniza şi consultanță de specialitate pentru a vă ajuta să aduceţi contribuţii inovatoare în domenii interesante precum competenţa de a construi clădiri ecologice sau soluțiile de eficiență energetică.

Colaborând cu noi, veți avea acces la expertiza și experienţa noastră vaste și puteți fi siguri că aţi abordat modalitatea corectă de a vă face procesele și operațiunile cât mai ecologice și sustenabile posibil. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.