Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea impactului social şi asupra mediului efectuate de SGS ajută firma dumneavoastră să contribuie la dezvoltarea locală reducând, în acelaşi timp, impactul asupra mediului. Sunaţi astăzi echipele noastre experimentate pentru a afla cum puteţi proceda.

În calitate de companie lider mondial în inspectare, jucăm un rol proactiv în protejarea mediului prin oferirea unei game largi de teste pentru a asigura produse şi servicii ecologice. Încurajăm, de asemenea, ramurile industriale să facă din planificarea managementul mediului o parte integrantă a activităţilor lor obişnuite.

Efectuăm evaluări ale impactului asupra mediului şi evaluări ale impactului social şi asupra mediului pentru a stabili modul în care activităţile dumneavoastră economice afectează comunitatea dumneavoastră locală şi mediul lărgit.

Pentru o evaluare detaliată a performanţei dumneavoastră de mediu, puteţi profita de laboratorul nostru de ultimă generaţie şi de instalaţiile noastre moderne de monitorizare. Tehnicienii noştri acreditaţi şi experimentaţi au experienţa necesară pentru a vă oferi soluţii inovatoare pentru orice dificultăţi cu care se confruntă compania dumneavoastră. Vă oferim îndrumare şi asistenţă în vederea respectării reglementărilor privind mediul şi a reducerii impactului dumneavoastră asupra mediului.

O evaluare a impactului social şi asupra mediului arată angajamentul dumneavoastră de a contribui la un impact pozitiv asupra mediului şi comunităţii dumneavoastră locale.

Sunaţi astăzi echipele noastre acreditate de experţi în evaluare de mediu pentru mai multe informaţii.