Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Problema consumului de energie este una care trezeşte din ce în ce mai mult interes în toate sectoarele industriale, nu doar din cauza impactului său imediat asupra costurilor de producţie, ci şi din cauza impactului considerabil asupra durabilităţii ecologice.

Îmbunătăţirea eficienţei energetice poate aduce beneficii semnificative în afaceri pentru compania dumneavoastră. În vederea acestui obiectiv, SGS a dezvoltat servicii de audit energetic pentru a vă ajuta să găsiţi cele mai bune informaţii cu privire la ocaziile de a investi. Serviciile de audit energetic sunt una din componentele principale ale serviciilor nostre speciale pentru eficienţa energetică, şi reprezintă primul pas înspre o strategie cuprinzătoare de management energetic.

Auditul nostru vă oferă o bună înţelegere a consumului de energie din clădirile şi spaţiile dumneavoastră. Constatările cantitative pot servi drept etalon practic pentru:

  • Îmbunătățirea continuă a eficienţei în producţie
  • Identificarea oportunităţilor de a economisi cu ajutorul eficienţei energetice

Începând cu un inventar al consumului energetic, vom desfăşura activităţi detaliate de audit pentru a identifica spaţiile şi clădirile care se pretează unei raţionalizări a consumului energetic. Se vor lua măsurători pe teren pentru a cuantifica parametrii critici de funcţionare. După realizarea unui profil de consum energetic, pot fi identificate posibilităţile de economisire a energiei. În funcţie de rezultatele auditului energetic, pot fi organizate şi planificate strategia de management energetic şi programele specifice de reducere a consumului de energie.

Serviciile nostre de audit energetic pot oferi o gamă de beneficii suplimentare. Constatările auditului energetic pot servi drept referinţă în luarea deciziilor comerciale de către conducerea companiei. Vă veţi bucura în rândul clienţilor de o bună reputaţie în ce priveşte durabilitatea. Deoarece mai devreme sau mai târziu tot vor fi introduse legi cu privire la eficienţa energetică, e bine să fiţi pregătit din timp, ceea ce vă va creşte competitivitatea.

O gamă largă de industrii şi-au îmbunătăţit deja consumul energetic şi eficienţa în producţie, cu ajutorul serviciilor noastre de audit energetic. Fiind liderul mondial în domeniile inspecţiei, verificării, testării şi certificării, SGS vă oferă o reţea de peste 1000 de filiale şi laboratoare în toată lumea. Aşadar, nu există organizaţie mai potrivită decât SGS pentru a vă oferi o soluţie solidă şi bine adaptată necesităţilor dumneavoastră privind eficienţa energetică.