Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Majoritatea organizațiilor se poate confrunta, la un moment dat, cu un incident care le poate întrerupe sau amenința activitatea cotidiană.

Certificarea ISO 22301 vă ajuta să îmbunătățiți modul în care orice afacere gestionează această posibilitate. Asigură un sistem de management eficient privind continuitatea afacerii (BCM), și vă oferă posibilitatea de a reacționa eficient la orice astfel de întrerupere. Experiența în certificare a firmei SGS ne face un partener ideal, oricare ar fi cerințele de certificare BCM ale companiei dvs.

Programul global BCM trebuie administrat cu ajutorul planului pentru continuitatea afacerii și al unor activități precum instruirea, exercițiile și revizuirea permanentă. Chiar dacă organizația dvs. nu a raportat niciodată un incident grav, organizarea unui sistem BCM, pe baza ISO 22301, vă ajută să definiți procesele operaționale de bază și efectele ce ar putea apărea din cauza unor pericole.

BCM-ul dvs. ar trebui să cuprindă o analiză privind impactul asupra activităților comerciale (BIA), o parte inerentă din ISO 22301. BIA vă ajută să identificați activitățile importante, raporturile și resursele din spatele produselor și serviciilor dvs. de bază, precum și impactul pe care lipsa acestora l-ar avea asupra organizației dvs.

Implementarea rezultatelor în urma unui audit pentru certificare derulat de SGS pe baza ISO 22301 va spori reziliența organizației dvs. precum și posibilitatea de revenire a acesteia și va ameliora profilul dvs. de risc față de clienți, asigurători și părțile interesate.

Pentru a vă ghida prin procesul de obţinere a unei certificări de succes, vă oferim o varietate de cursuri de instruire conform cerințelor oricărei organizații.

Câștigați un avantaj competițional cu ajutorul unui audit de certificare organizat de SGS pe baza ISO 22301.