Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Reutilizarea și închiderea zonei reprezintă o parte integrantă a proiectului.

Reutilizarea și închiderea zonei reprezintă o parte integrantă a proiectului. Colaborarea cu SGS aduce echipei dumneavoastră o gamă întreagă de competențe tehnice specializate. Specialiștii noștri pot acționa în calitate de Persoană calificată a dumneavoastră în conformitate cu norma NI 43-101 și sunt gata să vă ajute la nivel global cu privire la problemele de reutilizare și închidere. Animațiile noastre 3D cu filmare lentă vă pot ajuta comunitatea și părțile interesate să vizualizeze modul în care zona dumneavoastră va suferi modificări pe măsură ce o reabilitați.

În orice fază de dezvoltare sau de operare, specialiștii noștri vă pot oferi următoarele servicii expert:

  • Producerea de planuri de reutilizare și programe pentru zona minieră, reconversie și planuri de închidere
  • Cercetare teren inclusiv analiza peisagistică și inventariere 
  • Studiu de impact vizual 
  • Dezvoltarea terenului și arhitectură peisagistică
  • Animații 3D care arată reutilizarea progresivă  
  • Foto-simulare cu reprezentare realistă  
  • Lucrări pe teren (administrare, supraveghere teren, plantații și replantații)  
  • Planuri tehnice și rapoarte de specificații

Servicii privind drenajul acid al apelor de mină (ARD)

Pentru multe dintre operațiile privind mina, ARD poate rămâne o problemă și dincolo de viața activă a proiectului. În aceste cazuri, sunt necesare strategiile de reducere și testări continue pentru a asigura îndeplinirea în continuare a cerințelor reglementărilor locale. Începând cu anul 1998 SGS oferă soluții de încredere pentru testarea ARD la nivel global. Laboratoarele noastre oferă servicii de testare completă a efluenților acizi și noi dispunem de competența tehnică pentru a oferi soluții practice și inovatoare de tratare a apelor în strânsă legătură cu preocupările dumneavoastră privind ARD.

Pentru imensa dumneavoastră responsabilitate de a închide proiectul, aveți nevoie de un partener de încredere care de acum încolo va fi alături de dumneavoastră. SGS poate sprijini planificarea închiderii pe măsură ce etapa de producție se apropie de sfârșit. Noi suntem experți tehnici cu experiență practică, având cele mai bune cunoștințe teoretice și dispunem de tehnologie software și computere de ultimă oră. Colaborați cu noi pentru soluții integrate si durabile pentru nevoile dumneavoastră în ceea ce privește închiderea centrului.