Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire contribuie la introducerea în dezvoltarea, implementarea şi operarea unui sistem de management al siguranţei lanţului de aprovizionare (SCSMS) conform ISO 28000.

Un sistem de management al siguranţei lanţului de aprovizionare (SCSMS) conform cerinţelor ISO 28000 vă permite să analizaţi şi controlaţi în orice etapă riscurile şi ameninţările pentru siguranţa lanţului de aprovizionare al unei organizaţii, inclusiv pentru transportul produselor pe parcursul lanţului de aprovizionare. Aceasta vă permite să vă axaţi resursele şi eforturile pe domeniile cele mai expuse riscurilor şi să demonstraţi părţilor interesate că în organizaţia dumneavoastră securitatea este un proces gestionat şi responsabil.

La încheierea sesiunii de instruire veți putea:

  • Explica obiectivul ISO 28000:2007
  • Descrie cerințele ISO 28000:2007
  • Explica relaţia dintre clauzele ISO 28000: 2007
  • Înţelege modalitatea de aplicare a ISO 28000 ca instrument de optimizare continuă a unui sistem de management al siguranţei lanţului de aprovizionare (SCSMS)

Instruirea constituie o introducere a actorilor implicaţi în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui sistem de management al siguranţei lanţului de aprovizionare conform ISO 28000. Dacă doriţi să absolviţi şi alte cursuri de instruire despre sistemele de management al siguranţei lanţului de aprovizionare (SCSMS), cum ar fi cel pentru auditori interni şi auditori-şef, în timpul cursului curent veţi obţine cunoştinţele şi înţelegerea ISO 28000 necesare pentru a vă consolida abilităţile de auditor.

Instruirea include conferinţe şi exerciţii de tip atelier.

Pentru a participa la acest curs nu este necesar să deţineţi deja cunoştinţe despre sistemele de management al securităţii informaţiei sau ISO 28000.

Contactaţi astăzi firma SGS pentru a afla mai multe informații despre instruirea noastră de conştientizare privind ISO 28000.