Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Gestionarea siguranței în cadrul organizației dvs., lanțurile dvs. de aprovizionare și informațiile este extrem de importantă pentru continuitate și siguranță.

Managementul eficient al siguranței vă garantează menținerea calității, a siguranței, a integrității produselor sau serviciilor prin aplicarea standardelor precum ISO 27001 și ISO 28000.

Siguranța lanțului de aprovizionare nu este doar incidentală cu privire la depășirea sigură și evitarea pericolelor, ci este de asemenea și o garanție că nimeni nu a avut acces la mărfuri și acestea au fost ținute în siguranță. Folosind structuri precum Asociația pentru Protecția Bunurilor Transportate (TAPA ) și Parteneriatul Vamal-Comercial împotriva Terorismului (CTPAT) puteți reuni producătorii, transportatorii de încărcătură, autoritățile pentru aplicarea legii și alți acționari pentru protejarea integrității produselor dvs. și pentru a reduce pierderile în lanțurile de aprovizionare internaționale.

Experții noștri în managementul siguranței vă vor ajuta să identificați riscurile și cauzele infracțiunilor, și vor colabora cu dvs. pentru a demara inițiative de prevenire și de siguranță care să funcționeze eficient. Cu ajutorul sesiunilor de instruire oferite de SGS, a evaluărilor, auditorilor și a certificărilor, aveți garanția necesară că operațiunile și bunurile dvs. sunt în siguranță. Prezența noastră globală vă asigură că vă putem ajuta indiferent de țara unde se află firma dvs. iar noi avem cunoștințe de specialitate în toate domeniile și sectoarele de activitate. Contactați-ne pentru a afla mai multe.