Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Auditurile de mediu „due diligence” efectuate de SGS vă ajută să identificaţi răspunderea potenţială pentru daune aduse mediului înainte de a achiziţiona o nouă proprietate imobiliară. Sunaţi-i acum pe specialiştii noştri în evaluări de mediu pentru mai multe detalii.

Înainte de a achiziţiona un teren contaminat sau o proprietate cu un istoric industrial care ar putea include poluarea, veţi beneficia de un audit de mediu „due diligence”. Evaluarea de mediu efectuată de noi vă va ajuta să luaţi în considerare răspunderea amplasamentului atunci când îi stabiliţi valoarea reală. O evaluare a unui due diligence de mediu vă va ajuta să înţelegeţi problemele legate de contaminarea unui amplasament. Noi vă vom ajuta să stabiliţi răspunderea pentru operaţiile de decontaminare. Examinăm şi potenţialul unor daune civile care ar putea rezulta, inclusiv cele care implică tranzacţii comerciale imobiliare.

Evaluările due diligence de mediu efectuate de noi includ:

  • Evaluarea de mediu a unui amplasament etapa 1
  • Studiu de caracterizare etapa 2
  • Inventarierea problemelor recunoscute privind sănătatea, securitatea şi mediul
  • Inspectarea exterioară şi interioară a proprietăţilor
  • Discuţii cu proprietarii, cu ocupanţii şi cu reprezentanţii autorităţilor
  • Eşantionare fizică şi analize de laborator
  • Investigaţie de explorare a solului şi a apei subterane

Cu reţelele noastre globale de specialişti în evaluări de mediu, vă puteţi baza pe serviciile noastre profesioniste pentru a vă sprijini pe dumneavoastră şi afacerea dumneavoastră. Deoarece suntem independenţi financiar de părţile care se ocupă de producţie sau comercializare, vă putem oferi expertiză independentă şi imparţială.

Profitaţi de cunoştinţele noastre imbatabile privind legislaţia de mediu şi de experienţa noastră în domeniile auditurilor, certificării, eşantionării şi analizelor de mediu. Oferim soluţii inovatoare pentru problemele privind decontaminarea amplasamentelor şi garantăm că planurile dumneavoastră de afaceri sunt tratate cu maximă integritate şi confidenţialitate.

Contactaţi-i astăzi pe specialiştii noştri în evaluări de mediu pentru mai multe informaţii.