Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Asigurarea calității serviciilor și produselor dvs. este esențială, indiferent de domeniul sau sectorul dvs. de activitate, pentru a menține clienții fideli.

În plus, organizația dvs. trebuie să poată livra servicii și produse de calitate într-o manieră de încredere și sustenabilă, pentru a menține și a crește cota sa de piață. În cadrul firmei SGS, noi știm că managementul calității este un proces continuu, care presupune implementare, mentenanță și îmbunătățiri. Indiferent de domeniul sau sectorul în care activați, afacerea dvs. va profita de pe urma unui sistem de management al calității care vă aduce la nivelul standardelor internaționale.

Noi oferim servicii de audit, certificare și instruire pentru sisteme de management precum ISO 9001 și instruire dedicată pentru aplicarea tehnicilor de producție în loturi mici, pentru a îmbunătăți operațiunile și a optimiza fluxul produselor și serviciilor prin intermediul fluxurilor de valoare.

Avem cea mai vastă rețea de auditori excelent pregătiți și specializați și instructori oriunde în lume. Vă putem furniza o evaluare clară a sistemelor dvs. de managementul calității, oferind posibilitatea dvs. și personalului dvs. de a îmbunătăți continuu calitatea și performanța.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.