Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Facilităţile dumneavoastră necesită o mentenanţă regulată pentru a funcţiona eficient, a evita perioadele de inactivitate nedorite şi defectarea echipamentelor ce poate fi periculoasă şi costisitoare.

În plus, industria dumneavoastră va necesita respectarea unei game de regulamente şi standarde pentru a asigura un mediu de lucru şi de producţie sigur.

Serviciile de siguranţă operaţională de la SGS asigură performanţe ridicate ale echipamentelor şi facilităţilor de producţie. Vă oferim servicii de inspecţie pentru a anticipa riscurile şi a vă asigura că echipamentele şi instalaţiile oferă performanţe optime. Acreditările noastre acoperă toate regulamentele regionale majore şi standardele internaţionale, permiţându-ne să vă oferim o gamă cuprinzătoare de inspecţii statutare şi voluntare pentru a ajuta la asigurarea sănătăţii şi siguranţei angajaţilor şi acţionarilor.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă pot ajuta serviciile noastre de siguranţă operaţională să vă îmbunătăţiţi eficienţa şi sustenabilitatea economică şi de mediu a operaţiunilor dumneavoastră.