Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Echipa SGS de specialiști în siguranța de mediu poate efectua studii de siguranță a mediului pentru a vă ajuta să respectați legislația impusă și să reduceți la minim riscul de accidente grave. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti.

Noi efectuăm studiile pentru siguranța mediului impuse de legislație, pentru unitățile cu risc de accidente grave. Vă putem ajuta să respectați regulamentele impuse sau putem colabora cu dumneavoastră pentru a implementa sistemul dumneavoastră proiectat intern, ca dumneavoastră să fiți împăcați. Veți avea încrederea că terenul dumneavoastră funcționează în conformitate, protejându-vă angajații și ocrotind mediul.

Afacerile de succes adoptă o abordare proactivă în ceea ce privește managementul siguranței de mediu și al unităților. Nimeni nu poate nega că evitarea pericolelor de mediu este o metodă mai sigură și mai puțin costisitoare decât suportarea consecințelor odată ce s-a produs un incident. În plus, unitățile în care se desfășoară operațiuni ce implică pericole potențiale de mediu și de sănătate sunt obligate să furnizeze o gamă de rapoarte de siguranță și de evaluări ale riscurilor.

Noi avem ani de experiență în studii privind siguranța, examinând o gamă de scenarii posibile la locul de muncă pentru activități comune mai multor domenii de activitate. Echipa noastră de specialiști înregistrați va analiza terenul dumneavoastră și va elabora un plan de siguranță special conceput pentru a se adapta afacerii dumneavoastră.

Evaluarea noastră realizează o imagine de ansamblu a fabricii și a utilajelor de pe terenul dumneavoastră. Examinăm arhitectura, lucrările de inginerie, birourile tehnice și sistemele dumneavoastră de administrare. De asemenea, putem lucra cu unități cu mai mulți locatari și putem include investigațiile asigurărilor dumneavoastră, a corpurilor de inspecție și ale comitetelor de sănătate și securitate.

Evaluările riscurilor și planificarea pentru cazuri de urgență sunt furnizate împreună cu toate rapoartele necesare ale studiilor de siguranță de care aveți nevoie pentru conformitatea cu legislația națională și internațională. De asemenea, vă putem ajuta cu instruirea personalului și putem evalua procedurile și exercițiile de siguranță. Efectuăm de asemenea evaluări cantitative ale riscurilor pentru a vă ajuta să vă amenajați terenul.

Dacă aveți îndoieli în privința efectuării unei evaluări complete a siguranței de mediu, noi avem o gamă de instrumente online gratuite pe care le puteți utiliza că să efectuați singuri o evaluare inițială.

  • Instrument de referință pentru fiişa tehnică de securitate (SDS)
  • Verificarea pentru siguranța turbinelor eoliene
  • Verificați dacă se aplică în cazul dumneavoastră legislația referitoare la controlul pericolelor de accidente grave și al substanțelor periculoase.

Protejați-vă angajații, unitatea și mediul. Sunaţi-ne astăzi și stabiliți studiul dumneavoastră privind siguranța mediului.