Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursul de pregătire va oferă o perspectivă de ansamblu privind scopul și cerințele OHSAS 18001 pentru sănătatea și securitatea operațională.

Vă oferim o privire de ansamblu asupra obiectivului şi cerinţelor OHSAS 18001 şi a modului în care acesta poate optimiza metodele dumneavoastră de afaceri. În momentul încheierii cursului veți putea descrie scopul unui sistem management al sănătății & securității ocupaționale (OH&SMS). Veți putea, de asemenea, să explicați scopul, cerințele și raționamentele OHSAS 18001:2007, cadrul legislativ aferent și modul în care standardul contribuie la îmbunătățirea continuă a OH&SMS.

Cursul este o introducere pentru orice persoană implicată în dezvoltarea, implementarea și gestionarea sistemului de management al securității pe baza OHSAS 18001. Dacă doriţi să participați şi la alte sesiuni de instruire despre OHSAS, cum ar fi cea pentru auditori interni şi auditori-şef, în timpul acestui curs veţi obţine cunoştinţele şi înţelegerea OHSAS 18001 necesare pentru a vă consolida abilităţile de auditor.

Cursul cuprinde exerciții de prezentare și seminarii.

Luați legătura chiar acum cu firma SGS pentru informații suplimentare privind cursul de sensibilizare OHSAS 18001 oferit de SGS.