Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Gestionaţi-vă cu chibzuinţă apele uzate cu ajutorul serviciilor SGS privind apele şi apele uzate. Sunaţi astăzi echipa noastră de testare a deşeurilor.

Producerea de bunuri sau furnizarea de servicii pot avea drept consecinţă produse reziduale sau deşeuri periculoase care trebuie să fie eliminate în mod corect. Legea apelor curate cere firmelor să respecte reglementările privind apa curată şi să monitorizeze deversarea oricăror ape uzate în cursuri de apă şi râuri.

Laboratoarele noastre de testare a deşeurilor efectuează analiza obligatorie pentru asigurarea calităţii apei şi monitorizarea poluării apei. Analizăm instalaţiile dumneavoastră de drenare şi evacuare a apei şi colaborăm cu dumneavoastră pentru a implementa soluţii practice şi rentabile pentru problemele dumneavoastră legate de deşeuri. Toate testele noastre de laborator sunt efectuate conform standardelor mondiale recunoscute. Analizele noastre riguroase includ testarea pentru acid, sulf, cianură şi metal dizolvat.

Vă oferim un certificat de verificare independentă care atestă că deşeurile dumneavoastră sunt prelucrate în conformitate cu cele mai recente reglementări privind sănătatea şi siguranţa. Şi ne putem ocupa noi de povara administrativă a unor sarcini precum pregătirea documentelor de transport şi obţinerea de autorizaţii de livrare dacă este necesar.

Colaborând cu dumneavoastră, analizăm cele mai bune idei privind gestionarea deşeurilor şi oferim consultanţă de specialitate cu privire la o serie de opţiuni pentru eliminare şi decontaminare. Soluţiile noastre sunt concepute pentru a fi ecologice şi căutăm mereu moduri de a reduce şi a recicla deşeurile pentru a controla şi preveni orice contaminare viitoare.

Prin reducerea deşeurilor şi a impactului asupra mediului arătaţi un bun spirit de afaceri. Un parteneriat cu SGS vă poate consolida imaginea ecologică cu sprijinul experienţei şi expertizei noastre tehnice pentru gestionarea eficientă a deşeurilor dumneavoastră. Sunaţi astăzi echipa noastră.