Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Specialiştii SGS în studii privind gestionarea gropilor de gunoi pot garanta că depozitul dumneavoastră de gunoi este sigur şi funcţional. Sunaţi-ne astăzi pentru o soluţie integrată privind gestionarea gropilor de gunoi.

O gestionare profitabilă a gropilor de gunoi implică multe considerente legate de mediu, iar a păstra un loc sigur poate fi o activitate complexă şi constantă. Gestionarea depozitelor de deşeuri poate implica folosirea de utilaje şi echipamente grele. Operaţiile pe amplasament la suprafaţă pot duce la poluare sonoră şi la cea provocată de circulaţia vehiculelor care trebuie luate în considerare. Sub amplasamentul dumneavoastră, deşeurile depozitate pot produce emisii de mirosuri şi biogaz care trebuie să fie reduse şi canalizate cu ventilaţie. Există riscul tasării solului şi posibilitatea contaminării terenului şi a apei prin pătrunderea toxinelor.

Studiile noastre privind gestionarea depozitelor de gunoi vor oferi informaţiile detaliate de care aveţi nevoie pentru:

 • a vă asigura că amplasamentul dumneavoastră este susţinut pentru a rezista la subsidenţă
 • a fi siguri că planurile dumneavoastră includ drenaj şi ventilație corespunzătoare
 • a împiedica poluanţii să pătrundă în solul şi apa din împrejurimi
 • a vă asigura că amplasamentul dumneavoastră este viabil pentru o amenajare viitoare cu o evaluare completă a riscului ecologic.

În timp ce unii furnizori se pot ocupa doar de părţi ale acestei provocări, echipa noastră pentru studii privind gestionarea gropilor de gunoi poate efectua o examinare completă, oferindu-vă o gamă de soluţii pentru un plan de management integrat total. Fie că sunteţi responsabili de un depozit de deşeuri funcţional sau abandonat, noi vă putem ajuta cu următoarea gamă de servicii:

 • Evaluări ale impactului pentru a oferi un tablou complet al riscurilor potenţiale ale depozitului de deşeuri asupra mediului (inclusiv zgomot, mirosuri, circulaţia vehiculelor, sol, apă şi emisii)
 • Măsurarea biogazului, aerului şi mirosurilor
 • Monitorizarea levigatului folosind piezometre
 • Analiza datelor meteorologice pentru a anticipa variaţii de temperatură şi precipitaţii potenţiale care pot contribui la dispersia contaminanţilor
 • Modelarea apei subterane pentru a examina modul în care poate fi controlată dispersia contaminanţilor în mediul subteran
 • Prelevare a probelor de apă de suprafaţă 
 • Studiu de caracterizare în adâncime folosind sonde şi şanţuri pentru a stabili încărcătura de poluanţi
 • Studii privind decontaminarea pentru a oferi idei pentru protecţia mediului şi pentru lucrări de reparare a terenului
 • Controlul lucrărilor viitoare de planificare şi reparare
 • Obţinerea de autorizaţii pentru amplasament

Echipa noastră acreditată va colabora cu dumneavoastră ca auditor şi consultant independent pentru a vă oferi toate informaţiile necesare de care aveţi nevoie ca să vă gestionaţi depozitul de deşeuri. Noi vă ajutăm să respectaţi obligaţiile normative necesare şi să satisfaceţi cerinţele privind siguranţa pentru lucrări viitoare de planificare.

Dacă este necesară repararea terenului, documentele noastre conţin toate specificaţiile tehnice şi administrative de care veţi avea nevoie pentru a obţine oferte competitive pentru lucrare. Deoarece suntem un consultant neutru, vă putem oferi şi asistenţă administrativă în evaluarea ofertelor şi putem acţiona ca o prezenţă pentru garantarea siguranţei pe teren în timpul reparării acestuia.

Analizele noastre detaliate vă vor permite să examinaţi soluţii rentabile pentru a întâmpina nevoile imediate ale firmei dumneavoastră şi pentru a pune temelia pentru un viitor sigur şi profitabil. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti.