Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Deoarece SGS se specializează în servicii de foraj de mediu, avem cele mai avansate echipamente şi tehnici pentru a întâmpina nevoile proiectului dumneavoastră.

Expertiza noastră tehnologică şi cunoaşterea legilor şi regulamentelor privind mediul înseamnă că dumneavoastră puteţi fi încrezători că soluţia forajului de mediu pentru proiectul dumneavoastră este bună şi sigură.

Deoarece fiecare proiect de foraj are un mediu unic, noi evaluăm cu rigurozitate proiectul dumneavoastră şi formulăm o abordare personalizată pentru a vă întâmpina obiectivele. Fie că foraţi o gaură mică de sondă sau un puţ de monitorizare, luaţi probe de sol sau instalaţi turbine eoliene pe fundul unui ocean, noi vă putem ajuta. Echipa noastră va garanta că proiectul dumneavoastră este un succes, cu condiţii îmbunătăţite privind sănătatea şi securitatea şi cu impact redus asupra mediului.

Avem o echipă mare şi multidisciplinară pentru servicii de foraj de mediu de calitate ridicată, echipă care asigură tehnici de ultimă generaţie potrivite pentru mediul dumneavoastră. Echipamentele noastre pot lucra în medii cu acces limitat (un puţ subteran) sau zone mai mari (sub fundul mării). În funcţie de terenul dumneavoastră şi de rezultatele de care aveţi nevoie, selectăm cele mai bune metode, echipamente şi cei mai buni oameni. Echipa noastră foarte experimentată devine echipa dumneavoastră, combinând viteza şi siguranţa pentru a efectua lucrarea în mod eficient şi cu economie.

Echipele noastre de foraj de mediu sunt instruite pentru a respecta cele mai recente legi şi reglementări din domeniu şi pe cele privind mediul. Deoarece noi suntem mereu la curent cu toate legile recente, vă scutim pe dumneavoastră şi echipa dumneavoastră de această sarcină. Pentru a garanta conformitatea la zi cu reglementările din domeniu privind sănătatea şi securitatea, avem un sistem de prevenire a pierderilor instalat iar întregului personal tehnic i se face instructajul periodic privind sănătatea şi securitatea.

Noi am deschis drumul şi am stabilit standarde de excelenţă în forajul de mediu. Cu experienţa gestionării cu succes a mii de proiecte de foraj de mediu, avem rezultate potrivit cărora facem faţă provocărilor complexe cu soluţii inovatoare.

Principalele noastre servicii de foraj includ:

  • Stabilizarea zonelor cu găuri de sondă
  • Evacuarea deşeurilor
  • Instalarea puţurilor de monitorizare pentru a măsura calitatea apei subterane în situaţii în care contaminarea este suspectată sau cunoscută
  • Instalarea de sonde de exploatare pentru a pompa şi trata apa contaminată
  • Colectarea probelor de apă, sol şi gaz pentru analiză
  • Teste de pompare
  • Instalarea de puţuri în puncte multiple pentru a preleva probe de apă subterană la distanţe apropiate unele de altele pentru investigări şi pentru sisteme de decontaminare
  • Dezafectarea şi închiderea puţurilor

Pentru a garanta abordarea potrivită pentru succesul proiectului dumneavoastră, contactaţi echipa de servicii de mediu a SGS.