Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Măsurarea gazelor din sol pe teren permite evaluarea rapidă a contaminării acestuia.

Putem determina sursa poluării, evalua şi implementa un program adecvat de reparare a solului. Contactați astăzi serviciile de monitorizare a gazelor din sol de la SGS pentru a stabili un plan de acțiune.

Vă oferim o prospecțiune hidrogeologică completă, luând în calcul tot terenul și sursele de apă din jur. Aceasta previne interferența cu eșantionarea și generează rezultate mai exacte. De asemenea, vă arată locul unde poluanții din solul locației dumneavoastră ar putea să se infiltreze în rezervele de apă subterană.
Metodologia noastră preferă utilizarea de probe decât cea a forezelor, ceea ce minimalizează perturbarea solului. Procesele sunt rapide și ieftine, permițându-vă să continuați activitățile zilnice fără înteruperi costisitoare.

Fiind lider mondial în inspecție, suntem partenerul independent ideal pentru dumneavoastră. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să menţineți avantajul competitiv, oferindu-vă soluții inovatoare și durabile. Contactați astăzi echipa noastră acreditată și aflați cum vă putem ajuta.