Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă asigura că locul dumneavoastră de muncă este sigur, contactaţi echipa SGS de gestionare a azbestului în vederea identificării azbestului.

Indiferent de sectorul în care activaţi, sunt multe materiale pe amplasamentul dumneavoastră care pot conţine azbest. Azbestul era folosit în mare măsură chiar şi deceniul trecut şi poate fi găsit în materiale şi echipamente de construcţii dar şi în sol pe foste terenuri industriale. Echipa noastră de gestionare a azbestului vă inspectează terenul şi efectuează o identificare minuţioasă a azbestului. Puteţi avea încredere în echipa noastră cu experienţă pentru a afla dacă s-a folosit azbest în clădirea dumneavoastră, pe teren sau dacă este prezent în sol.

O inspecţie a terenului şi analiza azbestului de către laboratoarele noastre mobile acreditate vă vor permite să aflaţi rapid dacă există azbest periculos pe terenul dumneavoastră. Ne puteţi trimite şi probe de materiale suspectate pentru a fi analizate. Folosind microscopia azbestului, putem detecta prezenţa, cantitatea şi tipul de azbest.

Vă oferim o analiză urgentă pentru a reduce la minimum întreruperea lucrului şi pentru a reduce riscul de expunere dacă se descoperă azbest.

Legislaţia actuală impune firmelor:

  • Să identifice materiale care conţin azbest la locul dumneavoastră de muncă
  • Să furnizeze angajaţilor un registru actualizat al materialelor care conţin azbest
  • Să organizeze evaluări şi verificări regulate ale materialelor cu azbest identificate
  • Să implementeze un plan de gestionare a azbestului
  • Să eticheteze materialele cu azbest identificate
  • Să gestioneze eliminarea azbestului, verificări ulterioare eliminării ale fibrelor de azbest din aer

Dacă este identificat azbest vă putem ajuta să elaboraţi un plan rentabil de gestionare şi eliminare. Noi eliberăm un certificat privind limita maximă şi ne asigurăm că terenul dumneavoastră este gestionat conform tuturor reglementărilor şi standardelor relevante privind sănătatea şi siguranţa.

Pentru a vă proteja firma şi personalul, contactaţi-i astăzi pe specialiştii noştri în gestionarea azbestului.