Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii pe durata fazelor de construcţie şi punere în funcţiune a instalaţiilor industriale de la SGS - o gamă cuprinzătoare de servicii, de la planificare la operaţiuni, asigurând finalizarea cu succes a proiectului dumneavoastră.

La construirea unei instalaţii industriale, pentru asigurarea finalizării cu succes, trebuie să luaţi în calcul o multitudine de aspecte în timpul fazelor de construcţie şi punere în funcţiune.

De exemplu, în timpul construcţiei trebuie să confirmaţi faptul că toate lucrările sunt livrate la preţul şi în intervalul de timp stipulat, precum şi în conformitate cu documentaţia tehnică, regulamentele, standardele şi autorizaţia de construcţie. Trebuie, de asemenea, să vă asiguraţi că toate documentele, certificatele şi declaraţiile sunt completate şi emise corect.

Odată finalizată, instalaţia dumneavoastră industrială necesită un sistem de asistenţă pentru a o duce de la construcţie la operare. Pornirea necesită personal instruit, echipament funcţional şi sistemele complet testate. Drept urmare, managementul punerii în funcţiune a instalaţiei este un punct esenţial pentru pornirea cu succes şi la timp a operaţiunii dumneavoastră.

Gama noastră cuprinzătoare de servicii inclusiv construcţia şi punerea în funcţiune vă oferă asistenţa eficientă pentru a vă ghida instalaţia dumneavoastră industrială de la planificare şi până la operare.

Vă oferim o expertiză, experienţă şi resurse industriale fără egal. Drept urmare, vă putem ajuta să reduceţi riscurile tehnice, să preveniţi erorile de construcţie, să respectaţi toate regulamentele şi standardele relevante, să controlaţi bugetele şi să respectaţi programul.  

Datorită reţelei noastre globale de peste 1.000 de filiale în întreaga lume, vă putem asista în proiectul dumneavoastră industrial la fiecare fază şi în majoritatea ţărilor.

Pentru a discuta despre cum serviciile noastre în fazele de construcţie şi punere în funcţiune pot ajuta la finalizarea cu succes a proiectului dumneavoastră industrial, contactaţi-ne astăzi.