Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS furnizează garanţii pentru riscul comercial, care acoperă posibila respingere a produselor la destinaţie.

Pot exista multe motive pentru a explica o asemenea situaţie, iar noi putem asigura acoperirea necesară împotriva pierderilor neaşteptate care pot apărea.

De exemplu, conform termenilor acestor acorduri, noi putem garanta acoperirea cheltuielii de reîncărcare a oricărei mărfi care a fost deja descărcată. De asemenea, plătim în numele dumneavoastră pentru redirecţionarea transportului către o altă destinaţie, dacă este necesar acest lucru.

Garantarea produselor respinse pe care o punem la dispoziţie acoperă de asemenea posibilele contrastalii, deoarece este posibil să existe o întârziere care depăşeşte durata normală permisă pentru încărcare şi descărcare, precum şi orice depreciere a valorii mărfii. Aceste măsuri ajută la minimizarea riscurilor implicate în comerţul extern şi la reducerea expunerii dumneavoastră financiare în cazul apariţiei problemelor.

Alte servicii de garantare:

  • Asigurare cuprinzătoare
  • Garantarea cantitatii incarcate (FOG)
  • Garantarea calitatii incarcate(FOQ)
  • Dobânda vânzătorului / Asigurarea pentru situaţii neprevăzute

Pentru a afla mai multe despre garanţia produselor respinse pe care o asigurăm noi şi alte garanţii ale riscului comercial, contactaţi acum SGS.