Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii de inspecţie reglementară şi de inspecţie voluntară de la SGS - asigură respectarea tuturor normelor de calitate şi performanţă pentru bunurile dumneavoastră, fie că sunt reglementate, voluntare sau impuse de client.

Pentru a asigura calitatea, integritatea şi sănătatea şi siguranţa, instalaţiile, echipamentele şi materialele dumneavoastră trebuie să corespundă unei serii de norme legale şi voluntare. Vă oferim inspecţii reglementare şi inspecţii voluntare pentru a vă permite să respectaţi toate normele de calitate şi performanţă - fie că sunt reglementate, voluntare sau impuse de client.

De ce să alegeţi inspecţii reglementare şi inspecţia voluntară de la SGS?

Dispunem de acreditări conform tuturor standardelor importante şi normelor regionale, permiţându-ne să oferim o gamă exhaustivă de inspecţii reglementare şi voluntare pentru ca dumneavoastră să puteţi asigura:

  • Sănătatea şi siguranţa angajaţilor de la locul de muncă  
  • Integritatea instalaţiei
  • Durabilitatea mediului  
  • Conformitatea impusă prin lege cu standardele definite  
  • Disponibilitatea, siguranţa şi fiabilitatea bunurilor dumneavoastră
  • Durabilitatea operaţiilor dumneavoastră comerciale

Inspecţii reglementare şi inspecţii voluntare de incredere de la un lider global

Ca lider global în inspecţiile reglementare şi cele voluntare, vă oferim experienţă, competenţă şi resurse neegalate, oriunde în lume. Suntem un organism notificat pentru majoritatea directivelor europene şi dispunem de acreditările necesare pentru a asigura serviciile de inspecţie şi certificare pentru diverse pieţe de pe glob.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum pot asigura inspecţiile noastre reglementare şi voluntare îndeplinirea tuturor normelor de calitate şi performanţă.