Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Alpinism industrial de la SGS - vă oferă servicii de inspectare, testare şi analiză structurală în siguranţă, la înălţime sau în zone greu accesibile.

Anumite locaţii, cum ar fi parcurile offshore, instalaţiile sau clădirile industriale, sunt dificil de accesat pentru inspectorii sau tehnicienii dumneavoastră. Serviciile noastre de alpinism industrial vă oferă inspectarea, testarea şi analiza structurală în siguranţă la înălţime sau în zone greu accesibile.

De ce să utilizaţi serviciile de alpinism industrial de la SGS?

Personalul nostru bine instruit şi echipamentul special de alpinism vă pot oferi o metodă dovedită în practică de obţinere a unei poziţii de lucru sigure. Drept urmare, serviciile noastre de alpinism industrial vă ajută să:

  • Executaţi lucrări esenţiale de inspectare, testare şi evaluare asupra activelor greu accesibile
  • Beneficiaţi de o alternativă rentabilă faţă de metodele tradiţionale, cum ar fi schelele sau platformele mobile de lucru la înălţime
  • Efectuaţi inspecţii rapid şi sigur cu o afectare minimă a celorlalte servicii

Servicii de alpinism industrial de încredere de la liderii mondiali în domeniu

Ca furnizor de top de servicii de alpinism industrial venim cu un palmares exemplar din punct de vedere al siguranţei. Pentru ca dumneavoastră să aveţi siguranţa lucrului bine făcut, tehnicienii noştri beneficiază de instruire extensivă şi evaluare independentă, fiind reinstruiţi la fiecare trei ani. Toate trainingurile noastre de alpinism utilitar si lucru operaționale se desfășoară în conformitate cu ghidurile internaționale. SGS Singapore este un membru al Rope INDUSTRIAL ACCESS Trade Association (IRATA) și poate ajuta cu proiecte oriunde în lume pentru a asigura conformitatea acestora.

Serviciile noastre de alpinism industrial includ:

  • Inspectarea şi testarea structurilor  
  • Evaluări structurale  
  • Tehnici convenţionale şi avansate de testare nedistructivă (NDT)

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum serviciile noastre de alpinism industrial vă pot oferi inspecţii, testări şi evaluări structurale sigure, la înălţime sau în zone greu accesibile.