Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

În orice domeniu sau sector de activitate, produsele şi serviciile dvs. trebuie să respecte standardele şi reglementările necesare de pe piaţa ţintă.

Fără a le respecta, accesul dvs. pe piaţă este îngrădit, lanţurile de aprovizionare nu mai funcţionează iar toate acestea afectează negativ rezultatul final.

Identificarea reglementărilor corecte aplicabil pe piaţă pentru produsele sau serviciile dvs. poate fi o provocare majoră. Înţelegerea reglementărilor naţionale şi internaţionale, a standardelor specifice pentru domeniul sau sectorul respectiv de activitate şi a cerinţelor individualizate ale clienţilor necesită o analiză amănunţită şi cunoştinţe de specialitate pentru domeniul respectiv.

În cadrul SGS, noi oferim o gamă largă de servicii de audit şi certificare care acoperă întregul lanţ valoric, de la certificarea produselor la organizarea proceselor, certificarea serviciilor şi a sistemelor. Suntem cunoscuţi pentru auditul nostru atent şi amănunţit, pentru standardele de verificare şi inspecţie, oferindu-vă garanţia de care aveţi nevoie pentru a distribui produsele şi serviciile dvs. pe piaţă. Reţeaua noastră globală de cunoştinţe de experți, şi capacităţile de testare superioară pot fi adaptate în funcţie de cerinţele dvs. specifice, pentru a ne asigura că produsele şi serviciile dvs. întrunesc şi depăşesc aşteptările de pe piaţa ţintă.