Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Inspecţia dezechilibrului rotorului şi măsurarea unghiului pasului elicei de la SGS - optimizaţi-vă turbinele eoliene pentru a asigura o durată mai lungă de utilizare şi o producţie mai mare de energie.

Dezechilibrul rotorului poate duce la solicitări şi vibraţii dăunătoare în trenul motor al turbinelor dumneavoastră eoliene. Acest lucru poate duce la o producţie mai mică de energie, deteriorarea componentelor, inclusiv a cutiei de viteze, a generatorului şi a lagărelor principale, şi astfel la reparaţii costisitoare. Serviciile noastre de măsurare a dezechilibrului rotorului şi a unghiului pasului elicei ajută la prevenirea defecţiunilor costisitoare prin identificarea din timp a problemelor.

De ce să alegeţi inspecţia dezechilibrului rotorului şi măsurarea unghiului pasului elicei de la SGS?

Vă putem ajuta să:

  • Identificaţi problemele cât mai din timp posibil pentru a preveni defecţiunile costisitoare
  • Localizaţi dezechilibrul rotorului şi identificaţi locaţiile ce trebuie remediate cu măsurarea regulată a unghiului pasului elicei turbinei dumneavoastră eoliene  
  • Creşteţi eficienţa rotorului şi asiguraţi funcţionarea fiabilă a turbinei eoliene

Inspecţia dezechilibrului rotorului şi măsurarea unghiului pasului elicei de la un lider mondial

Fiind liderul mondial în domeniile inspecţiei, verificării, testării şi certificării, vă oferim o reţea globală acreditată şi o experienţă fără egal în proiecte de energie regenerabilă, utilizând echipamente de ultimă oră. Centrul nostru de competenţă în energie eoliană şi extinderea globală unică ne permit să vă oferim inspecţia şi certificarea proiectelor de parc eolian offshore de pe întregul glob.

Inspecţia noastră a dezechilibrului rotorului şi măsurarea unghiului pasului elicei include:

  • Examinarea vizuală a elicelor
  • Măsurarea şi ajustarea măsurării unghiului pasului
  • Eliminarea dezechilibrului aerodinamic al rotorului
  • Detectarea dezechilibrului de masă
  • Montarea de contra-greutăţi corective

Pentru a discuta despre cum monitorizarea regulată şi acţiunea preventivă pot creşte durata de viaţă şi maximiza producerea de energie, contactaţi-ne astăzi.