Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Management de proiect de la SGS - reduceţi riscurile, asiguraţi calitatea, precum şi finalizarea proiectului, încadrându-vă în timp şi în buget.

Indiferent de ce proiect aveţi, va trebui să vă asiguraţi că este finalizat la timp şi conform bugetului. În plus, va trebui să asiguraţi şi calitatea. Totuşi, punerea acestor deziderate în practică presupune coordonarea mai multor elemente complexe. Aici vă pot ajuta serviciile noastre de management de proiect.

De ce să alegeţi managementul de proiect de la SGS?

Vă putem ajuta să:

  • Reduceţi riscurile tehnice
  • Preveniţi erorile
  • Controlul bugetului  
  • Menţineţi proiectul în programul planificat  
  • Respectaţi toate cerinţele aplicabile, fie că sunt impuse prin lege, voluntare sau cerute de client

Management de proiect de încredere de la un lider mondial

Ca furnizor mondial de servicii de management de proiect, asigurăm reuşita unei game vaste de proiecte în toate domeniile. Pentru a asigura reuşita proiectului şi a reduce la minimum riscurile, vă oferim o reţea globală fără egal şi competenţe vaste, oriunde aţi avea nevoie de ele.

Drept urmare, vă putem ajuta să coordonaţi şi să gestionaţi fiecare etapă a proiectului - de la analiză, evaluare, achiziţie, supravegherea construcţiei, verificare şi inspecţie până la testare şi dare în exploatare. În plus, echipele noastre de ingineri şi tehnicieni specializaţi vă oferă competenţe de specialitate, opinii şi consiliere independente şi vă ajută să respectaţi standardele impuse prin lege şi standardele de calitate.

Pentru a discuta modul în care serviciile noastre de management de proiect vă pot ajuta să reduceţi riscurile, să asiguraţi calitatea şi finalizarea la timp şi conform bugetului, contactaţi-ne astăzi.