Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Managementul de risc ISO 31000 – principii și linii directoare este un standard despre managementul de risc conceput pentru a ajuta organizațiile mari și mici, publice și private, să administreze eficient riscurile legate de derularea operațiunilor acestora.

Strategiile eficiente de management al riscului pot fi aplicate pentru riscurile care au atât impact potenţial pozitiv cât și potenţial impact negativ asupra afacerilor dvs.

Înțelegând oportunitățile și provocările pe care le implică riscurile, puteți îmbunătăți rezultatele dvs. și puteți evita consecințele negative financiare sau legale asupra afacerii dvs. Verificarea privind managementul riscului conform ISO 31000 și sesiunea de instruire oferite de SGS evaluează gradul performanțelor conform acestor principii și linii directoare. SGS este un lider global de încredere şi oferă soluții pentru un management eficient al riscului în toate domeniile și sectoarele de activitate. Rețeaua noastră globală include experți în toate domeniile, iar noi ne-am câștigat o reputație organizând audituri ample și transparente de management al riscului.

Pe parcursul auditului ISO 31000, echipele noastre experimentate analizează cu atenție toate aspectele organizației dvs., inclusiv obiectivele, structura operațională, procesele, produsele/serviciile, activele și proiectele. Noi aplicăm principiile și liniile directoare ISO 31000 de management al riscului, pentru a vă permite să:

  • identificați, evaluați și reacționați la oportunități și amenințări   
  • ameliorați eficiența operațională printr-un management proactiv al riscului
  • ameliorați prevenirea pierderilor
  • aplicați o înțelegere sporită a reglementărilor privind sănătatea, siguranța și mediul 
  • ameliorați adaptabilitatea operațională pentru provocările de orice fel

SGS efectuează verificarea managementului de risc ISO 31000 la orice nivel din ciclul de viață al companiei. ameliorează eficiența operațională, sporește încrederea acționarilor și diminuează riscurile financiare și legale cu privire la verificarea ISO 31000. Luați legătura cu noi pentru a afla mai multe informații despre standardul și procesul de verificare.