Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Când echipamentul dumneavoastră este transportat de la producător la locul de instalare, trebuie să fiţi sigur că este manipulat cu grijă şi în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale.

SGS oferă asistenţă specializată completă în faza de transport şi instalare a unui proiect. Serviciile noastre variază de la evaluare şi audit la testare şi asistenţă tehnică pentru a contribui la monitorizarea lanţului de aprovizionare şi a asigura transportarea şi livrarea echipamentului dumneavoastră în siguranţă şi conform planificării. La SGS, acoperirea noastră globală şi cunoştinţele de specialitate aprofundate vă oferă acces la cele mai recente metode asistenţă şi tehnici din industrie.

Sistemele cu panouri solare sunt adesea asamblate din piese fabricate de diverşi furnizori şi apoi aduse la punctul de instalare. SGS vă poate ajuta să asiguraţi calitatea şi integritatea întregii instalaţii verificând calitatea părţilor sale componente şi asigurând transportarea şi livrarea lor în siguranţă.