Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Măsurarea în locaţie a centralelor electrice fotovoltaice (FV) de la SGS - asiguraţi-vă că producţia de energie a centralei dumneavoastră este conformă cu ţintele dumneavoastră de performanţă şi specificaţiile.

Este esenţial să vă asiguraţi că centrala dumneavoastră FV atinge ţinta de performanţă în privinţa energiei electrice. Defecţiunile, cum ar fi module FV ce nu funcţionează la capacitate maximă, duc la deteriorări şi pierderi de câştiguri. Serviciul nostru de măsurare în locaţie poate determina randamentul şi producţia energetică a liniilor, modulelor şi întregului sistem pentru a vă asigura că producţia de electricitate a centralei dumneavoastră FV este în conformitate cu specificaţiile cerute.

De ce să alegeţi măsurarea în locaţie pentru centralele FV de la SGS?

Vă putem ajuta:

  • Măsuraţi producţia de electricitate a întregului sistem sau a unor părţi ale centralei dumneavoastră
  • Asiguraţi-vă că producţia de electricitate a centralei dumneavoastră FV respectă specificaţiile şi ţintele de performanţă
  • Identificaţi defecţiunile şi motivele randamentului scăzut
  • Localizaţi defecţiunile electrice pentru a evita daunele şi pierderea de profit

Măsurare în locaţie de la un lider mondial pentru centralele FV de la experţi recunoscuţi

Fiind liderul mondial în certificare, testare, verificare și inspectare, suntem prima alegere pentru clienții ce au nevoie de servicii de calitate superioară pentru centralele solare de pe întregul glob.

Ca urmare a experienței și expertizei noastre, puteți avea siguranța reputației noastre ca reper pentru calitate și integritate. Cunoştinţele noastre globale şi facilităţile de energie solară de ultimă oră de pe tot globul deţinute de noi le permit producătorilor să conceapă produse solare mai bune, ce pot fi comercializate oriunde în lume.

În plus, pe lângă faptul că vă oferim testări și verificări, putem deservi întregul lanț de valoare adăugată și ciclul de viață de proiect al industriei solare.

Măsurarea în locaţie pentru centralele FV include:

  • Control vizual şi măsurători ale electricităţii la diferite puncte şi unităţi
  • Rapoarte detaliate ce evidenţiază deviaţiile detectate şi soluţiile propuse

Pentru a afla mai multe despre măsurarea în locaţie pentru centralele FV, contactaţi-ne astăzi.