Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Creșterea cererii pentru energie sigură, curată și cu cost redus a dus la o expansiune globală a industriei nucleare.

Transparența, performanța, siguranța și încrederea devin elemente din ce în ce mai importante pentru organele de reglementare, întreprinderile de servicii publice și producători.

Pentru a vă asigura că centralele nucleare funcționează în siguranță și dezvoltă puterea optimă, verificarea proiectăriii și a execuției sunt de importanță majoră. Este de asemenea esențial ca instalațiile să fie întreținute corespunzător pentru a rămâne funcționale pe durata de viață proiectată. Sănătatea și siguranța, eficiența costului și inspecția și verificarea corespunzătoare, în conformitate cu standardele internaționale în vigoare sunt toate extrem de importante în instalarea și întreținerea unei centrale electrice nucleare.

Acreditările internaționale, naționale și specifice clienților sunt dovada competenței noastre în industria nucleară. Cu cerințele de calitate și siguranță în esența livrărilor noastre, vă puteți baza pe SGS în asigurarea respectării regulamentelor de siguranță nuclearăși în garantarea operării în siguranță a instalațiilor dumneavoastră.