Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS furnizează garanţii pentru riscul comercial, care acoperă diferenţele de greutate şi calitative, dar şi riscurile comerciale.

Ca parte a acestui pachet de servicii de garantare care vă rambursează sumele în cazul anumitor circumstanţe, noi oferim acoperirea dobânzii vânzătorului (cunoscută şi ca asigurare pentru situaţii neprevăzute).

Dobânda clientului nostru, asigurarea pentru situaţii neprevăzute oferă protecţie în cazul în care clientul dvs. (ca importator) este responsabil pentru asigurarea împotriva daunelor sau pierderilor potenţiale sau cel puţin suportă riscul acestora. Ca exportator în aceste circumstanţe, este posibil să nu aveţi control direct asupra nivelului de asigurare furnizat de partenerul dumneavoastră de afaceri. Aceasta poate însemna că trebuie să ţineţi cont de posibila dumneavoastră responsabilitate în cazul în care cumpărătorul nu are suficientă acoperire prin asigurare sau intră în insolvenţă înainte ca dumneavoastră să primiţi plata.

Pentru a reduce la minimum expunerea dumneavoastră la acest risc potenţial, noi oferim dobânda vânzătorului, asigurarea pentru situaţii neprevăzute.

Alte servicii de garantare

În plus faţă de dobânda vânzătorului, asigurarea pentru situaţii neprevăzute, noi oferim o gamă de servicii de garantare, inclusiv:

  • Asigurare cuprinzătoare
  • Garanţia completă a cantitatii (FOG)
  • Calitatea completă a cantitatii (FOQ)
  • Garanţia produselor respinse

Pentru a afla mai multe despre dobânda vânzătorului, asigurarea pentru situaţii neprevăzute pe care o asigurăm noi şi alte garanţii ale riscului comercial, contactaţi acum SGS.