Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă garanţii împotriva riscului comercial în ce priveşte discrepanţele cantitative şi calitative şi vă despăgubeşte pentru cantităţile lipsă sau diferenţele de calitate detectate între încărcare şi descărcare. În plus faţă de aceste servicii, putem încorpora asigurarea maritimă împotriva tuturor riscurilor pentru a vă oferi acoperire cuprinzătoare (CC).

Având o îndelungată experienţă în domeniu, am creat un pachet de asigurări cu acoperire cuprinzătoare care include toate posibilele evenimente ce pot surveni pe durata transportului maritim. Acţionând în numele dumneavoastră, încheiem asigurarea cu acoperire cuprinzătoare cu cei mai buni asigurători maritimi şi insistăm ca poliţa să acopere şi evenimente cum ar fi grevele, luptele de stradă, tulburările civile şi războiul.

Oferindu-vă acoperire peste tot în lume faţă de pierderi şi alte daune pe durata transportului de bunuri, acoperirea cuprinzătoare de la SGS reduce riscurile comerciale şi vă protejează tranzacţiile comerciale.

Alte servicii de garantare

În plus faţă de asigurarea cu acoperire cuprinzătoare, noi oferim o gamă de servicii de garantare, inclusiv:

  • Garantarea cantităţii contractate (FOG)
  • Garantarea calităţii contractate (FOQ)
  • Garantarea produselor respinse
  • Dobânda vânzătorului / Asigurarea pentru situaţii neprevăzute

Luaţi legătura acum cu SGS pentru a afla mai multe despre acoperirea cuprinzătoare pe care o oferim, precum şi despre celelalte servicii de garantare împotriva riscurilor comerciale.