Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Industria biocombustibililor solizi cunoaște o creștere rapidă, ca răspuns la mărirea prețului petrolului și a îngrijorării crescute față de impactul industriei petrochimice asupra mediului.

Echipa globală a SGS furnizează servicii de analiză fizică a biocombustibililor în sprijinul caracterizării acestei surse de energie inovatoare.

SGS se sprijină pe zeci de ani de experiență în testarea combustibililor. Înțelegem operațiunile de laborator și suntem bine specializați în determinarea proprietăților fizice ale cărbunelui, cocsului și a altor materiale de acest fel. În sfârșit, deținem dotarea și experiența pentru a furniza rezultatele analizelor, precise și la timp, pentru materialele dumneavoastră de biomasă solidă.

Serviciile noastre de verificare a biocombustibililor care includ de asemenea evaluări chimice și calorice ale biocombustibililor cum ar fi:

  • Determinarea umidității
  • Determinării densității
  • Analiza granulometrică

SGS asigură respectarea contractuală și optimizarea operațiunilor biocombustibilului prin rezultate exacte și la timp ale verificării biocombustibilului.