Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de inspecţie oferite de SGS - reducerea riscului, precum şi controlul calităţii şi al cantităţii vă asigură că respectaţi toate cerinţele normative din domeniu.

Programele noastre de inspecţie vă permit să creaţi produse care respectă în mod constant standardele înalte la care vă aşteptaţi. De asemenea, vă putem ajuta să respectaţi cerinţele normative complexe privitoare la sănătate, siguranţă şi mediu în diverse regiuni şi pe diverse pieţe.

Serviciile noastre de inspecţie vă ajută să identificaţi defectele de la bun început, permiţându-vă astfel să luaţi măsurile necesare şi să evitaţi costul întreruperilor în producţia sau livrarea produselor dumneavoastră. Aceasta înseamnă că reduceţi riscul de retragere a produsului sau alte probleme care vă pot afecta negativ atât profiturile, cât şi integritatea pe termen lung a mărcii dumneavoastră.

Ca lider mondial în servicii de inspecţie, noi vă oferim experienţă şi cunoştinţe fără egal, cele mai noi tehnologii şi o reţea globală unică. Drept urmare, vă punem la dispoziţie cele mai înalte standarde de calitate şi integritate, oriunde în lume.

Lanţul de aprovizionare cu energie este foarte lung şi complex. În fiecare etapă, SGS oferă servicii care asigură fiabilitatea, calitatea şi siguranţa aprovizionării. Aflaţi mai multe.