Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Monitorizarea integrității structurale (MIS) cu SGS - prelungiți durata de viață a activelor dvs. esențiale monitorizându-le de la distanță, în timp real.

Pe măsură ce se învechesc, activele esențiale - cum ar fi podurile fixe și rulante și structurile civile - devin afectate de degradare. Defecte precum fisurile se pot dezvolta neobservate și se pot înrăutăți în timp. Până când sunt detectate defectele cu metodele convenționale - inspecție vizuală și testare nedistructivă -, poate fi prea târziu pentru a mai împiedica avarierea activelor.

Noi oferim o soluție de monitorizare a integrității structurale bazată pe senzori, care presupune monitorizare continuă, în timp real, a integrității activelor dvs. esențiale. Astfel, puteți să identificați defectele și să luați măsuri înainte ca acestea să aibă impact asupra activității sau finanțelor dvs.

Protejați-vă activele cu monitorizare continuă, bazată pe senzori, în timp real

Cu soluția noastră de la distanță, bazată pe senzori, este ca și cum ați avea în permanență un inspector de testare nedistructivă la fața locului, dar fără costurile suplimentare pentru intervenția umană. Folosim un sistem complet IoT (Internet of Things) pentru a evalua continuu defectele, în baza standardelor de testare nedistructivă. Ajutându-vă să luați măsuri înainte ca defectele să devină catastrofale, soluția noastră reduce riscul de avariere a activelor.

Monitorizarea continuă, de la distanță, a integrității structurale vă ajută să reduceți perioadele de întrerupere a activității și să micșorați costurile de întreținere pe durata de viață a activelor. Vă putem furniza o analiză a cauzelor-rădăcină a comportamentului unui defect monitorizându-i evoluția și, în același timp, urmărind parametri precum temperatura și accelerația locală. Acest lucru vă ajută să programați mentenanță preventivă și să luați decizii operaționale și financiare.

Reduceți riscurile cu procesul nostru în cinci pași

Infografic SGS AIMSight

De ce SGS?

Suntem unul dintre principalii furnizori de servicii de management al integrității activelor la nivel mondial, recunoscuți pentru servicii excelente de testare nedistructivă. Avem cunoștințele și experiența necesare pentru a vă ajuta să vă protejați investițiile.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de monitorizare a integrității structurale.