Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

În numele Societăţii Vopsitorilor şi Coloriştilor (SDC) şi al Asociației americane a chimiștilor textiliști și coloriști (AATCC), SGS vă oferă o instruire certificată care îmbunătăţeşte competenţa tehnică a angajaţilor dumneavoastră.

Instruirea SDC oferită de noi include programul certificat de instruire pentru managementul culorii al acestei societăţi, precum şi metodele şi standardele internaţionale de testare (de exemplu, ISO). Programul este adecvat pentru angajaţii implicaţi în controlul şi comunicarea eficientă a culorii, inclusiv pentru specificatori, designeri, achiziţioneri, fabricanţi de textile şi confecţii, tehnicieni în confecţii şi vopsitori. Cursanţii învaţă să adopte cele mai bune practici şi să utilizeze acelaşi vocabular.

De asemenea, suntem acreditaţi pentru a oferi instruire AATCC certificată. Cursanţii dobândesc o bună înţelegere a standardelor de testare AATCC, care se aplică pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Absolvenţii cursului îşi demonstrează competenţa tehnică, arată că stăpânesc diversele roluri din procesul de asigurare a calităţii şi efectuează teste într-un laborator de testare.

În plus, oferim seminare şi sesiuni de instruire pe tema noilor produse, a progreselor tehnologice şi a tendinţelor din domeniul industrial şi de pe piaţă. Pentru piaţa americană, oferim instruire certificată în numele ASTM International (organizaţia cunoscută anterior sub numele de Societatea Americană pentru Testare şi Materiale).

Luaţi acum legătura cu SGS pentru a afla cum pot serviciile noastre certificate de instruire să dezvolte competenţele tehnice ale personalului dumneavoastră.