Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Menţinerea personalului şi organizaţiei la curent cu legislaţia, reglementările şi standardele în continuă schimbare care li se aplică produselor dumneavoastră reprezintă o provocare.

Înţelegerea cerinţelor existente este vitală, cunoaşterea schimbărilor iminente şi noilor cerinţe poate face diferenţa între succes şi eşec.

SGS deține cunoștințe aprofundate privind aspectele reglementate atât la nivel internațional, cât și local. Suntem devotaţi principiului de a le acorda clienţilor accesul la cunoștințele noastre și la experiența pe care o deţinem în aplicarea acestora la nivelul organizaţiilor din întreaga lume. În plus, având o reţea internaţională de formatori, suntem partenerul ideal pentru ca dumneavoastră să vă menţineţi angajaţii la zi cu actualizările paşilor necesari pentru respectarea regulamentelor.

Coordonăm o gamă cuprinzătoare de cursuri de instruire privind reglementarea conformităților. Pentru industria dumneavoastră, programele noastre de instruire privind exigențele tehnice pentru zone cum sunt, Californian Air Resource Board (CARB), Asociația americană a chimiștilor textiliști și coloriști (AATCC), legislația CPSIA, Directiva europeană pentru siguranța jucăriilor și actualizările regulate pentru un domeniu larg de cerințe legislative reprezintă o resursă vitală. Vă ajutăm să vă dotați cu competența de a vă demonstra conformitatea cu cerințele de certificare și reglementările standard și să asigurați succesul rapid și în siguranță al produselor dumneavoastră pe piețele naționale și internaționale.

Metodele noastre de instruire, cu eficiență dovedită, au adus beneficii afacerilor pretutindeni în lume. Instruirea la comandă este oferită la sediile dumneavoastră sau în exterior, în laboratoarele noastre, sub formă de cursuri singulare sau de programe mai lungi. Instruirea se bazează pe resurse materiale, seminarii și seminarii web, susținute de rețeaua noastră mondială de experți în instruire.

Parteneriatul cu SGS vă permite accesul la rețeaua noastră globală de auditori și experți în respectarea normelor. Sunaţi-ne pentru a afla mai multe.