Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Datorită extinderii pieţelor internaţionale, producătorii, distribuitorii, importatorii şi comercianţii cu amănuntul trebuie să respecte din ce în ce mai multe reglementări pentru a asigura calitatea înaltă şi securitatea produselor.

Respectarea acestor norme, care variază de la o zonă geografică la alta, necesită un efort tehnic din partea companiilor şi poate consuma resurse sau poate necesita competenţe pe care o companie nu le are.

SGS oferă asistenţă tehnică organizaţiilor din toate domeniile industriale, pentru a le ajuta să respecte standardele aplicabile, cerinţele normative sau cerinţele de certificare.

Indiferent de produsul sau de piaţa vizată, experţii noştri vor putea crea un program de asistenţă tehnică adaptat nevoilor dumneavoastră specifice, ţinând cont de standardele şi reglementările aplicabile respectivelor produse sau pieţe. Aceste servicii includ consultanţă şi asistenţă pentru producerea unor etichete care prezintă informaţiile despre produse în modul cerut de reglementările de pe diverse pieţe din lume.

SGS are o atitudine proactivă, în sensul că este mereu la curent cu evoluţia celor mai bune practici şi cu cele mai recente cerinţe normative din diverse domenii, astfel încât puteţi avea încredere că am prevăzut deja eventualele obstacole tehnice care ar putea împiedica produsul dumneavoastră să ajungă rapid pe piaţă.

Piaţa jucăriilor este una din cele mai strict reglementate, iar SGS consiliază clienţii cu privire la diferenţele de reglementare dintre diverse zone geografice, astfel încât dumneavoastră să fiţi pregătiţi pentru a vă conforma cerinţelor de reglementare. În numeroase ţări, jucăriile au cerinţe specifice de etichetare şi avertizare. Experţii SGS pot verifica dacă produsele dumneavoastră respectă legislaţia în vigoare. Întrucât ghidurile de stabilire a grupelor de vârstă sunt adesea greu de înţeles, experţii SGS vă pot ajuta şi cu stabilirea grupelor de vârstă cărora le sunt destinate jucăriile, asigurându-se astfel că produsele dumneavoastră sunt sigure şi adaptate consumatorilor cărora li se adresează.

Dată fiind reputaţia câştigată de SGS la nivel internaţional pentru modul în care şi-a ajutat clienţii să pregătească lansarea jucăriilor pe pieţele de pe tot globul, nu există partener mai potrivit pentru a vă oferi asistenţă tehnică.