Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Laboratoarele SGS acreditate vă pot ajuta să vă asiguraţi că produsele dumneavoastră sunt conforme cu certificarea Inmetro impusă prin programul de certificare a jucăriilor din Brazilia.

În 2009, guvernul brazilian a instituit noi cerinţe pentru certificarea obligatorie Inmetro a jucăriilor. SGS vă poate ajuta să vă asiguraţi că produsele dumneavoastră respectă programul de certificare a jucăriilor din Brazilia, dacă intenţionaţi să vă comercializaţi jucăriile pe această piaţă.

Putem testa jucăriile dumneavoastră în funcţie de următoarele modele din Ordonanţa Inmetro 321:

  • Modelul 4 - model de certificare a tipului şi testare pe eşantioane prelevate de pe piaţă şi de la fabrică sau din depozit
  • Modelul 5 - model de certificare pentru sistemul de management al calității asociat cu testarea produselor
  • Modelul 7 - model de certificare a lotului

Laboratorul nostru din Brazilia este acreditat de Inmetro pentru a realiza testele NM 300, părţile 1-6. Testarea se poate face fie în laboratoarele acreditate din Brazilia, fie în cele din alte ţări. Laboratoarele noastre din Hong Kong, China şi Shenzhen sunt acreditate de Inmetro (inclusiv Modelul 7).

Pentru Modelul 5 putem audita producătorul, fiind subcontractaţi de orice organism de certificare sau oferind certificare ISO 9001.

Contactaţi-ne acum pentru a afla cum poate programul de certificare SGS să vă ajute să vă asiguraţi că produsele dumneavoastră respectă noile cerinţe din Brazilia.