Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Produsele premium și inovatoare trebuie să se conformeze unei game largi de cerințe de reglementare, care variază la nivel mondial.

SGS oferă o gamă completă de servicii pentru produsele premium și inovatoare, iar prin alegerea noastră ca partener puteți avea certitudinea că produsele dumneavoastră respectă cele mai stricte reglementări și ajung pe piață în cel mai scurt timp posibil.

Serviciile noastre pentru produsele premium și inovatoare vă ajută să respectați legislația în vigoare, inclusiv Directiva UE pentru jucării, Legea SUA privind îmbunătățirea siguranței bunurilor de consum (CPSIA), reglementările UE privind substanţele chimice - REACH - și directiva RoHS privind restricţiile de utilizare a anumitor substanţe periculoase în echipamentele electrice şi electronice premium.

Realizăm testări și evaluări de risc, alături de o gamă largă de servicii de auditare și inspecție care acoperă întregul lanț valoric. Realizăm nu doar certificări de produs, ci și certificarea proceselor, organizației, serviciilor și sistemelor.