Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cu peste 130 de ani de experienţă, SGS le oferă clienţilor din întreaga lume cea mai largă gamă de testări de produs.

Reţeaua noastră globală de unităţi de testare, înzestrată cu personal bine informat şi experimentat, poate netezi drumul produsului dumneavoastră spre piaţă.

Serviciile noastre de testare rentabile vă permit să reduceţi riscul, să scurtaţi timpul până la introducerea pe piaţă şi să demonstraţi calitatea şi siguranţa produselor dumneavoastră. Serviciile noastre de testare includ, dar nu sunt limitate la:

  • Teste fizice și mecanice
  • Teste chimice (ex. Compuși organici volatili - COV)
  • Teste pentru materiale
  • Testarea produselor care intră în contact cu alimentele
  • Teste de inflamabilitate
  • Teste de performanţă
  • Teste de microbiologie sau microbiologice
  • Teste de siguranţă electrică
  • Teste de compatibilitate electromagnetică (CEM)
  • Teste privind siguranţa mediului

SGS oferă o gamă cuprinzătoare de servicii de testare pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră pentru tineret sunt conforme cu standardele şi reglementările naţionale şi internaţionale. Numeroase standarde privind produsele pentru tineret sunt în curs de elaborare sau de actualizare, urmând a fi publicate în termen de cinci ani. SGS are o experienţă aprofundată în ce priveşte produsele pentru tineret şi articolele pentru copii şi poate colabora cu personalul şi furnizorii dumneavoastră pentru a stabili un program de testare adaptat necesităţilor dumneavoastră.

Reţeaua noastră globală de laboratoare poate efectua teste de conformitate cu reglementările şi standardele privind produsele pentru tineret (inclusiv legea franceză privind articolele de îngrijire pentru copii, legislaţia britanică privind siguranţa cărucioarelor pentru copii şi flamabilitatea), precum şi teste de conformitate cu protocoale specifice sau interne. Principalele centre de testare ale SGS se află în Asia (Shanghai, Guangzhou), Europa (Franţa, Marea Britanie) şi în Statele Unite.

Testarea de dinaintea expedierii (PST) oferită de noi vă asigură că nu a existat nicio deviaţie în procesul de producţie şi că produsele sunt într-adevăr conforme cu standardele aplicabile jucăriilor şi cu specificaţiile clientului, înainte ca produsele să fie expediate. Aceasta este ultima etapă în care se realizează controlul produselor înainte ca produsele pentru tineret să ajungă în magazine şi să fie achiziţionate de părinţi.

Colaborând cu serviciile de testare SGS, aveţi acces la expertiza care ne-a consacrat ca lider mondial în testarea de produse.