Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Atunci când copii cresc, au loc schimbări rapide în dezvoltarea lor mentală şi fizică. O bună clasificare în funcţie de vârstă este esenţială pentru determinarea produselor sigure la nivelul abilităţilor copiilor.

Clasificarea şi designul corect sunt de importanţă internaţională, iar un număr din ce în ce mai mare de ţări de pe întregul glob introduc reglementări pentru ca produsele să fie adecvate pentru copiii care le folosesc.

În SUA clasificarea în funcţie de vârstă reprezintă un prim pas obligatoriu în demonstrarea conformităţii cu reglementările de siguranţă pentru jucării. În Europa, introducerea în 2009 a Directivei UE privind jucăriile, 2009/48/CE, a subliniat importanţa clasificării corecte în funcţie de vârstă.

Serviciile SGS de evaluare a clasificării în funcţie de vârstă îi ghidează pe clienţii prin labirintul legislativ pentru a-i asigura că produsele respectă cerinţele normative şi, de asemenea, standardele mai largi în materie de siguranţă şi utilitate corespunzătoare vârstei. Deşi mulţi dintre clienţii noştri sunt fabricanţi de jucării, serviciile sunt de asemenea relevante pentru afacerile care produc alte produse destinate copiilor, cum ar fi poşetele, rucsacii, sacii de dormit, husele de pernă şi decoraţiile pentru uşi.

Scopul nostru este să prevenim întârzierea produsului la stagiul de producţie sau post-producţie, şi să conservăm integritatea mărcii şi reputaţia dumneavoastră printre clienţi.

Consiliere tehnică privind clasificarea jucăriilor în funcţie de vârstă

Avem experti in tari de pe ingreg globul pentru verificarea clasificarii jucariilor, inclusiv:

  • (Linia de produse) Revizuirea produselor din punct de vedere al incadrarii in categoria potrivita de varsta
  • Îndrumări pentru clasificarea corectă în funcţie de vârstă a noilor produse sau produselor în dezvoltare
  • Consultanţă privind moldul de incadrare in solicitarile normelor in domeniu

Testare analitică

Reţeaua noastră internaţională de laboratoare poate efectua o serie de teste chimice, mecanice şi de proprietati fizice, pentru a asigura siguranţa produselor dumneavoastră şi gradul in care ele sunt adecvate pentru copii de varste diverse Puteţi să beneficiaţi de asistenţa experţilor şi de îndrumări privind cele mai adecvate teste pentru afacerea dumneavoastră.

SGS este liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării. Având în vedere experienţa de peste un secol în asistarea clienţilor şi cunoaşterea profundă a ultimelor evoluţii în reglementările privind clasificarea în funcţie de vârstă, nu există partener mai bun care să vă ajute să vă asiguraţi că jucăriile dumneavoastră şi celelalte produse ajung pe piaţă în cel mai scurt timp şi în cel mai sigur mod posibil.