Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificați că produsele dvs. sunt sigure cu ajutorul testării certificării JPMA de la SGS.

Organizația comercială națională a SUA, care reunește fabricanți de produse pentru copii (Juvenile Products Manufacturer's Association - JPMA), a introdus Programul JPMA de certificare ca răspuns la numărul tot mai mare de reglementări și controale ale produselor pentru copii. Bazat pe conformitatea cu regulamentele ASTM (American Society of Toy Manufacturers) și cu regulamentele federale (de exemplu, CFR și CPSIA), acest program include cerințele unora dintre principalii distribuitori. Programul se concentrează, de asemenea, pe testarea incipientă în etapa fabricării și pe certificarea înaintea lansării pe piață a produselor pentru copii.

Care sunt beneficiile certificării JPMA?

Fabricanții, cumpărătorii și distribuitorii care aleg certificarea JPMA vor beneficia de laboratoarele noastre de testare de terță parte, independente și aprobate de JPMA. Respectând standardul JPMA, vă demonstrați angajamentul privind siguranța consumatorilor și consolidați încrederea acestora în produsele și în marca dvs.

Programul de certificare JPMA:

  • oferă un flux mai cuprinzător și mai logic al testelor;
  • se adresează distribuitorilor, dar și producătorilor mici și mari,
  • stabilește un standard acceptat de guvern și de distribuitori;
  • reduce duplicarea și redundanța testelor - cu JPMA, puteți îndeplini cerințele mai multor distribuitori într-un singur program de testare, economisind timp și bani;
  • sporește încrederea consumatorilor și a distribuitorilor, prin testarea terță-parte.
  • Sigiliul de certificare JPMA (care poate fi aplicat pe produse și ambalaje) se bucură de recunoașterea consumatorilor și confirmă că produsele respectă cele mai înalte standarde de siguranță.

Laborator de testare partener, aprobat de JPMA

SGS este un laborator de testare partener, aprobat de JPMA: avem cel mai mare laborator de testare pentru certificarea JPMA. Având decenii de experiență și o rețea globală de specialiști în produse pentru copii, ne angajăm să răspundem tuturor nevoilor dvs. de testare și să vă ținem la curent cu schimbările din domeniu.

Alegeți SGS ca laborator de testare JPMA! Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să demonstrați că produsele dvs. respectă cerințele Programului JPMA de certificare.