Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Părinţii şi îngrijitorii doresc să aibă încrederea că produsele destinate tinerilor pe care le achiziţionează sunt create ţinând cont de siguranţa copiilor.

Mobila şi echipamentele destinate îngrijirii copiilor dau senzaţia de siguranţă, dar aceste produse pot reprezenta un pericol dacă nu sunt fabricate conform unor standarde exigente.

La SGS vă oferim o gamă de servicii de consultanţă, formare, dezvoltare de produse, testare, audit şi inspecţie care asigură conformitatea dumneavoastră cu reglementările stricte din întreaga lume, demonstrând siguranţa şi calitatea produselor destinate tinerilor pe care le aduceţi pe piaţă.

Prin participarea noastră la comitete de standardizare, ne asigurăm că suntem întotdeauna la curent cu cerinţele normative mondiale pentru produsele destinate tinerilor, precum Actul de îmbunătăţire a siguranţei produselor de consum (CPSIA) din SUA sau Decretul 91-1291 din Franţa, şi cu alte legi aplicabile produselor pentru tineri, cum ar fi reglementarea UE privind utilizarea chimicalelor - REACH.

Laboratoarele SGS sunt recunoscute la nivel internaţional de către asociaţiile industriale, organismele de acreditare şi autorităţile majore, iar serviciile noastre acoperă toate tipurile de produse pentru tineret.