Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii de testare și de asistență tehnică pentru textile și produse finite din sectoarele de îmbrăcăminte sportivă, funcțională, confortabilă și informală.

Tendința hainelor sportive a anulat limitele dintre hainele funcționale și cele informale. Îmbrăcămintea funcțională nu mai este o piață de nișă, ci, pe piața tot mai dezvoltată a hainelor, este considerată acum un sector de sine-stătător.

Sensibilizarea consumatorilor și demonstrarea afirmațiilor

Când hotărăsc dacă să cumpere o haină funcțională sau sportivă, consumatorii țin cont de funcția, performanța, confortul și raportul calitate/preț al acesteia, precum și de reputația brandului. Brandurile ar trebui să se asigure că afirmațiile despre funcționalitatea produselor lor se susțin, că produsele de pe piață îndeplinesc cerințele de performanță pentru care au fost create și că, astfel, răspund așteptărilor clienților.

Beneficii ale testării îmbrăcămintei funcționale de către SGS

Cu experiența și cu echipamentul nostru de testare funcțională de ultimă generație, vă putem ajuta să demonstrați calitatea produselor dvs. testând materialele, sistemele de producție și produsele finite, cu scopul de a determina performanța acestora în activitățile sportive și în aer liber pentru care au fost concepute.

Putem testa următoarele:

  • întreținerea ușoară,
  • confortul la purtare,
  • protecția,
  • ocrotirea sănătății,
  • compatibilitatea cu mediul înconjurător.

Bazându-ne pe o experiență mondială și pe o gamă completă de servicii dedicate îmbrăcămintei funcționale și sportive, vă putem ajuta în activitatea de îmbrăcăminte de performanță. Contactați-ne astăzi.