Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a evita să fiţi găsiţi în neconformitate cu standardele CPSIA, este recomandabil să asiguraţi buna cunoaştere a normelor CPSIA şi aplicaţiei lor la nivelul industriei şi produselor dumneavoastră de către personal şi furnizori. Programele SGS de formare CPSIA oferă acces la expertiză în materie de reglementări şi la cea mai bună livrare de cursuri de instruire la nivel internaţional.

Formatorii noştri sunt experţi atât în cerinţele CPSIA, cât şi în cele mai noi metode de instruire. Ei vor lucra cu dumneavoastră pentru a crea un program bazat pe nevoile dumneavoastră specifice şi care acoperă cele mai importante aspecte ale legislaţiei CPSIA pentru organizaţia dumneavoastră. Va asigurăm că participanţii la cursuri vor absolvi programul cu o înţelegere mai cuprinzătoare a îndrumarilor CPSIA, astfel încât produsele dumneavoastra să rămânâ corespunzătoare atât în viitorul apropiat, cât şi dincolo de acesta.

Cursurile de formare pot fi oferite sub formă de cursuri scurte, singulare, sau programe mai lungi, şi se pot desfăşura la faţa locului sau din afara locaţiei. Toate programele sunt însoţite de materiale de instruire care vor continua să reprezinte o resursă importantă pentru participanţi la mult timp după ce cursurile au fost finalizate.

Atunci când colaboraţi cu SGS, obţineţi acces la mai mult decât cunoştinţele şi expertiza consultanţilor în domeniul instruirii care vă furnizează programul: accesaţi metodele de instruire încercate şi de încredere care au adus beneficii companiilor din întreaga lume. Mai mult decât un organism de certificare acreditat de CPSIA, SGS este un lider mondial în instruire şi cerinţe normative.

Programele noastre de instruire CPSIA vor aduce o contribuţie semnificativă la reducerea riscului asociat produselor dumneavoastră găsite neconforme cu standardele CPSIA, şi, în ultimă instanţă, vă vor proteja reputaţia mărcii de stricăciunile realizate de revendicările de produs.